Sudjelujte u Danima otvorenih vrata udruga i osvojite besplatnu edukaciju

Pozivamo udruge koje će u vrijeme održavanja Dana otvorenih vrata udruga građanima predstavljati svoj rad i aktivnosti za opće dobro da se prijave na radionicu o internetskom marketingu.

Ured za udruge će i ove godine 20 udruga nagraditi dvodnevnom radionicom o internetskom marketingu koju će održati stručnjaci Visokog učilišta Algebra. Sadržaj radionice će uključivati teme korisne za promociju aktivnosti i projekata vaših organizacija.

• Mail Chimp – korištenje platforme za izradu i analizu e-mail reklamnih kampanja: početni i napredni modul
  • Facebook: kako učiniti stranicu atraktivnijom, povećanje vidljivosti (dosega) objava, kako najbolje iskoristiti funkcionalnosti facebooka, što je važno pratiti kroz analitiku
  • Twitter: specifičnosti komunikacije, „opremanje“ profila, analitika – besplatni alati za praćenje aktivnosti, osmišljavanje atraktivnih tweetova
  • Izrada strategije za komunikaciju na društvenim mrežama

Napominjemo da će se radionica održati 9. i 10. srpnja u Zagrebu i da će troškove edukacije, puta i smještaja snositi Ured za udruge.

Kriteriji za procjenu najuspješnijih udruga bit će procjena uspješnosti angažmana na Danima otvorenih vrata pa se potrudite i u prijavnom obrascu opišite aktivnosti koje ste organizirali u vrijeme Dana te zajedno s popratnim materijalima i prilozima (slikama i video zapisima s događanja te dokazima popraćenosti u lokalnim medijima) prijavu pošaljite do 22. lipnja 2014. na e-mail: dovu@uzuvrh.hr. Prijavni obrazac koji ćete ispuniti i poslati u zadanom roku možete preuzeti ovdje.

Moguće je da će se zaprimljeni materijali i informacije s Dana otvorenih vrata udruga objaviti na facebook stranici Dana otvorenih vrata udruga ili će biti korišteni u publikacijama ili promotivnim događanjima Ureda za udruge.

Po završetku evaluacije, Ured za udruge će rezultate objaviti na internetskom portalu www.uzuvrh.hr i facebook stranici „Dani otvorenih vrata udruga“. Udruge koje će osvojiti edukaciju o internet marketingu o nagradi će biti obaviještene i putem elektroničke pošte i telefona.

S veseljem očekujemo Vaše prijave!